Despre mine

Home > Despre mine

– TERAPIA BOWEN –

Daniela Robu

Lucrez din 2017 în domeniul terpiilor complementare medicinii și sunt Licențiată a “The Bowen Therapy Academy  of Australia,, și Terapeut Profesionist Bowen. De când am obținut Licența, și înainte în timpul cursurilor am aplicat terapia Bowen aproape zilnic; Au fost sute de oameni cu diverse afecțiuni:  de la  oameni  cu probleme grave de sănătate și până la cea mai banală  entorsă la gleznă, sau simplă răceală – cu rezultate excelente!

Prin această tehnică se activează capacitățile corpului de autovindecare! Cum?! Prin procedurile care se aplică, Sistemul Nervos primește comanda de a reseta programul de funcționare a corpului. Apoi se curăță memoria celulară de șocuri emoționale, deblocând circulația energetică prin structurile corpului.

Autovindecare

Capacitatea corpului de autovindecare este activată

Rezultate la toate nivelele

Terapia Bowen reface sănătatea la nivel emoțional, mental, spiritual și fizic cu efecte durabile

O nouă viaţă

Fii pregătit să trăieşti o nouă viaţă plină de entuziasm şi fericire!

Paicienţi mulţumiţi

REZULTATE LA TOATE NVELELE

10+

ani de experienţă

100%

rata succesului

– MOTIVAŢIA MEA –

De ce vin în întâmpinarea oamenilor cu acest program de sănătate?

Terapia Bowen reface sănătatea corpului la toate nivele simultan!

Chiar dacă  acum mi-am găsit  drumul  în viață  și  mă  bucur  să  lucrez  cu pasiune și dăruire pentru a aduce sănătate și bucurie în viața oamenilor, înaintea acestor ani luminoși am avut parte de ani cu mari încercări în viață.

Dacă  tinerețea  a fost umbrită la  23 de ani de plecarea timpurie din viață a  tatălui  meu, încercările  vieții  au culminat  cu  un Accident  Vascular  al mamei care a fost tratat greșit de medicina clasică.

Anii  au  trecut și aveam să aflu mai târziu de la o colegă de studiu că mama ei a fost salvată și recuperată total de AVC prin terapia Bowen. Acum, mă bucur să o tratezi ca pe propria mamă, pe mama colegei la cei peste 75 de ani, când își susține sănătatea și bucuria de viață prin terapie Bowen.

Această tehnică, din punctul de vedere al cercetătorilor și al practicanților în  arta  vindecării,  este  o  terapie  completă,  complexă,  neinvazivă  și magnifică.