Nutriţie – Sănătate în 5 paşi

Home > Servicii > Nutriţie – Sănătate în 5 paşi

Nutriție Sănătate în 5 pași – Foarte pe scurt, CONCEPTUL CELOR 5 PAȘI aduce o valoroasă contribuție în procesul de restabilire şi menținere a sănătății, reprezentând unul dintre principiile de bază ale longevității

nutriţie şi sănătate

5 paşi

Pasul 1

HIDRATAREA SI ALCALINIZAREA ORGANISMULUI

Folosind produsele Coral-MineH-500 și Pentokan.

Pasul 2

DEPARAZITAREA ORGANISMULUI

Deparazitarea periodică a organismului este absolut necesară. Acest lucru se poate realiza cu oricare dintre pachetele Parashield Plus sau Coral Detox Plus.

Pasul 3

DETOXIFIEREA ŞI PURIFICAREA ORGANISMULUI

Este recomandat a se efectua de două ori pe an programul de detoxifiere și purificare al organismului cu ajutorul Programului Colo-Vada Light și Programului Colo-Vada 2 Plus.

Pasul 4

NUTRIȚIA sau HRANIREA SĂNĂTOASĂ

Garantează buna funcționare a organismului și este absolut necesară pentru menținerea sanătăţii la nivel optim. NUTRIPACK conține ingrediente cu efect nutrițional și energetic remarcabil, din surse exclusiv naturale.

Pasul 5

IMUNITATEA

Are scopul de protecție împotriva virușilor, microbilor și bacteriilor dăunătoare. Din cauza alimentației incorecte, intoxicațiilor, fumatului, afecțiunilor cronice și a stresului, imunitatea slăbește și nu face față factorilor exteriori dăunători. De aici pornesc îmbolnăvirile repetate. Immunity Pack poate reprezenta o alternativă foarte bună pentru susținerea imunității.