Servicii

Home > Servicii

DANIELA ROBU – terapeut nivel master

Terapia Bowen

Tehnica originală Bowen: este un instrument esențial pentru susținerea puterilor de regenerare, auto-reglare, și autovindecare corporală a întregului organism.

Dar această procedură nu se limitează doar la simptomele fizice, ci se extinde și la stările emoționale, aspectele cognitive și mentale ale persoanei afectate.

Tehnica BOWEN nu înlocuiește vizita la medic, care este rezervată exclusiv pentru identificarea diagnosticului și conceptului de terapie.

Tehnica Bowen este un concept nou în manipularea corporală, nu derivă și nici nu este similară nici unei alte modalități de abordare fizică

Prin mișcările BOWEN se obțin rezultate uimitoare. Aplicarea mișcărilor este o activare holistică a autoreglării corpului, minții și sufletului.

Această terapie este potrivită pentru persoanele de toate vârstele.

De fapt, nu există nicio zonă a corpului sau funcție a corpului care să nu fie abordată prin tehnica BOWEN. Efectul tehnicii BOWEN acoperă și aspectele emoționale, cognitive și spirituale ale unei persoane.

Prin această terapie se activează capacitățile corpului pentru a se autovindeca

Autovindecare

Capacitatea corpului de autovindecare este activată

Rezultate garantate

Terapia Bowen are rezultate garantate în rândul tuturor clienţilor

O nouă viaţă

Fii pregătit să trăieşti o nouă viaţă plină de entuziasm şi fericire!

DANIELA ROBU – terapeut nivel master

MEDICINĂ EMOŢIONALĂ

prin tehnicile Rene Mey

 ,,Când acțiunile tale sunt fructul iubirii, atunci vei fi liber… de frici, suferință, frustrări, vinovații, boli”

Omul care trăiește cu îngerii – Rene Mey, este născut în Franța și de copil a observat că el întelege și vede lucrurile diferit de copii de joacă și de oamenii maturi. De la 6 ani putea spune cauzele reale ale unor întâmplări și vedea soluții pentru unele probleme. 

La vârsta de 39 ani (acum are 62) s-a retras într-o meditație lungă în munții Alpi, atunci în cei 2 ani și jumătate a primit și prima tehnică de Regenerare Celulară.

Tehnicile de medicină emoțională se practică în 44 țări. Prin ele se acționează în plan subtil (nu vezi dar simți o stare de bine – pace, liniște), lucrează prin reglare în plan energetic și subtil a energiilor fiintei omenești.

2500+

Paicienţi mulţumiţi

3000+

Probleme rezolvate

10+

ani de experienţă

100%

rata succesului