Testimoniale

Home > Testimoniale

DANIELA ROBU – terapeut nivel master

Ce spun pacienţii despre terapie

Citiți mai multe mărturii AICI

Numele meu este EMILIA  ALECU, și am vârsta de 41 ani, locuiesc în București și doresc să vă împărtășesc starea de bine pe care o am și vindecarea corpului de care mă bucur după terapia bowen.

Să vă povestesc despre problemele de sănatate pe carele-am avut și cum s-au remediat după 2 săptămîni de terapie.

Într-o dimineața m-am trezit din somn cu o amețeală foarte puternică, nu puteam sta în picioare. Mi-am luat tensiunea și pulsul cu un tensiometru ( aveam tensiunea 17, iar pulsul 102). M-am speriat și am sunat la clinică pentru programare la o consultație. Până m-au programat au mai durat 3 zile, apoi a venit ziua în care am fost la consultație, când Dna. Doctor mi-a spus că-mi va pune un aparat Holter pentru a măsura tensiunea și pe timpul nopții (24 din 24 ore). Au mai urmat și analize de sânge, ecografii la inimă, …etc.

Am făcut toate analizele recomandate  Dna Doctor, și  uitându-se pe analize mi-a spus că nu înțelege de ce în somn  îmi crește tensiunea la 21 (când noaptea corpul se relaxează în somn și normal tensiunea scade). 

Și dinou mi-a dat să fac un alt set de ecografii, radiografii la rinichi, plamâni plus medicație timp de 2 luni cu hipertensiv, Omacor, Koril,…  Dupa cele 2 luni am revenit la o nouă consultație pentru a verifica dacă medicația pe care o luasem este buna să continui cu ea pe viitor pentru tensiunea pe care o aveam.

Soțul meu m-a însoțit peste tot și la un moment dat m-a sfătuit să mesgem la terapie bowen, unde el mai avusese rezolvari de sănătate. Soțul mi-a facut programarea și am ajuns la cabinet la Dna terapeut Daniela unde mi s-a explicat în ce constă aceasta terapie.

Dupa 2 saptămani de terapie am început să reduc din patilele de tensiune ( imi măsuram zilnic tensiunea dimineata și seara) și după alte 2 săptămani tensiunea s-a stabilizat la valoarea 12.

            După săptămâna 3 cănd am vazut că tensiunea nu a mai trecut de limita normală de 12 (pe care o aveam înainte de a apărea problemele de dereglare a tensiunii) nu am mai luat medicamentele prescrise de medic. Dupa saptamâna 4 se stabilizase atat tensiunea la valoarea 12 cât și pulsul la 75 ( din săptămâna 3) fără să mai fie nevoie de medicamente.

Am facut 6 săptămâni de terapie bowen trăind acest miracol de a redobândi starea de sănătate eliberându-mă de stresul de a lua pastile de tensiune tot restul  zilelor mele.

În ultimele două săptămâni au mai apărut și alte îmbunătățiri în sănătatea mea, a dispărut durerea de coloană  din zona omoplaților, somnul este profund și la trezire mă scol foarte odihnită, claritate a minții și o liniște sufletească care mi-au dat mai mult spor și inspirație în activitățile zilnice.

Multumesc D-nei  terapeut Daniela R. și celor care au adus această terapie în Romania!

Emilia Alecu

21.07.2022

Mă numesc  BREAZU LIDIA, de profesie bucătar în vârstă de 48 ani.

În  luna februarie 2018 am fost diagnosticată cu Calcinom mamar la sânul drept și 4 metastaze pe coloană. Ca să pot afla aceste rezultate a trebuit să fac tot felul de analize, iar cea mai detaliată a fost PET-CT-ul.  Apoi am fost îndrumată să merg la un medic  oncolog care la rândul lui mi-a recomandat o altă serie de analize pentru a decide ce tratament să încep pentru afectiunile diagnosticate, mentionate mai sus.

Medicul oncolog a hotărât să încep cu aceste medicamente, ZOMETA și TAMOXIFEN. Următorul pas a fost operația la sânul drept urmată la scurt timp de o altă operație pentru eliminarea ganglionilor axilari pe partea cu sânul operat.

A trebuit să aștept o perioadă de timp pentru  vindearea locului operat pentru a continua tratamentul cu ședinte de Radioterapie.

În luna septembrie 2018 am început terapia bowen  cu Dna. Daniela Robu. Am ales să urmez câteva ședințe deoarece aveam dureri pe coloană în zona omoplaților. După câteva ședințe de terapie rezultatele au fost foarte bune, am scăpat de dureri, reușeam să fac mișcări fără să mai am dureri.

Menționez că am făcut Radioterapia în paralel cu terapia bowen și am constatat că au fost anulate/eliminate stările de rău pe care le aveam ca efect al Cobalto-terapiei. Înaintea ședințelor de terapie bowen după tratamentele oncologice aveam stări de durere în tot corpul, mintea era greoaie, iar sufletește și emoțional nu vroiam să văd pe nimeni și trăiam o suferintă intensă – toate acestea au dispărut prin terapia bowen, fiind înlocuite de o stare de liniște, optimism și fizic mă simțeam bucuroasă că merg încă la serviciu.

Am luptat cu încredere pentru sănătatea mea și după aceste rezultate pozitive a apărut o nouă provocare, s-a restructurat postul meu la serviciu și m-a afectat serios fapt care a dus la o recădere a sănătății mele, au apărut  dureri în spate, nu mă puteam misca și nu puteam respira norma. Am chemat-o pe Dna. Daniela Robu să mă ajute să-mi revin pentru că mă speriasem foarte tare.

A fost salvatoare acea ședință, mi-a anulat toate starile de durere și de rău, am dormit bine și zi după zi mi-am refăcut forțele și sănătatea. După încă o ședință simțeam cum totul se reface în sănătatea mea, mi se refacuseră puterile fizice, fara dureri, aveam mai multă energie, optimism si acestea au venit  și prin sfaturile, încurajarile si blandete terapeutei mele dragi Daniela Robu  care m-a ajutat să înțeleg că viața ăți aduce lucruri bune pe cît de mari au fost incercările.

După 3 luni de terapie bowen am repetat PET-CT-ul  iar rezultatul a fost unul foarte bun.  Chiar și metastazele de pe coloana au avut o regresie de 50%. Datorită acestei terapii, bowen am reușit să mă vindec mult mai ușor și mai simplu. Mi-am reluat serviciul și sunt un om optimist și fericit. Multumesc  Daniela pentru dragostea cu care m-ai tratat și m-ai ajutat să mă vindec.

Lidia Breazu

16.02.2019

Numele meu este, BIANCA  T.

Am ănceput să mă tratez prin terapia Bowen din luna noiembrie 2019 cu terapeut Daniela Robu.

Afecțiunile tratate sunt : dureri de spateîn zona toracală și cervicală, dureri de umeri care se lăsau pe brațe în jos spre mâini. După câteva ședințe durerile au dispărul atât cele de la ceafă cât și durerile de umeri și brațe.

Alte efecte ale terapiei au fost o liniște interioarâ și o claritate mentală care m-au facut sa realizez că eu mă confruntam și cu o răceală pe care o tratam de 2 – 3 luni cu fel de fel de medicamente de la medic, iar la scurt timp după tratament a reapărut cu nas înfundat, dureri la înghițire și am lut și suplimente de la plafar, apoi antibiotice de la medic.

Când credeam că sunt bine am mers la munte câteva zile și s-a declanșat mult mai puternic sensibilitățile mele respiratorii.  Îmi erau afectate sinusurile,  dar și zona gâtului, erau și ceva dureri de cap și temperatură.

Am început să tratăm această răceală cu terapia bowen și s-a ameliorat încă de la prima ședință. Am simțit de la o ședință la alta o îmbunătățire a sănătății semnificativă. Între timp, nu am mai avut probleme cu spatele și nici dureri  la umeri  și mâini.

Urmează să tratam și o altă problema veche de 8 ani și anume o infectie uriară cu bacteria E-coli, pe care am tratat-o de multe ori cu antibiotice și fară rezultat.

Bianca T.

23.12.2019

Numele meu este GEORGETA RĂDULESCU, 54 de ani și am trecut printr-o perioadă destul de dificilă în viața mea și anume un divorț după 26 de ani de căsnicie. Șocul, dezamăgirea și trauma sufletească nu le pot descrie în cuvinte.

Am încercat tot felul de metode de a mă vindeca și de a trece într-un timp cât mai scurt peste aceste răni. Familia și prietenii mi-au fost alături, m-au încurajat și m-au susținut. Mi-au fost recomandate meditațiile și pentru o perioadă de timp m-au ajutat, apoi am citit și aplicat tehnici spirituale, rugăciuni.

La un moment dat a fost prea multă informație care m-a depașit. Nu mă mai regăseam. Am fost și la psiholog să mă pot înțelege și să trec peste anxietate și depresie. Ca efect m-au ajutat să mă clarific, mai mult sau mai puțin. Însă m-au ajutat foarte mult rugăciunea și mersul la biserică.

În luna februarie 2022, prietenul meu Valentin mi-a recomandat să fac terapie Bowen și a recomandat-o pe terapeuta lui Dna. Daniela Robu. Ca orice lucru nou l-am studiat, m-am informat și m-am hotărât să încerc și această terapie Bowen.

Am plecat la drum cu un scrâșnit din dinți (din cauza depresiei, pe fond nervos), aveam o stare de nervozitate, lipsă de odihnă ( dormeam și nu mă odihneam). La prima ședintă mi s-a explicat de către doamna terapeut Daniela Robu în ce constă această terapie și cum mă poate ajuta să trec peste probleme mult mai ușor.

Încă din prima ședință din luna martie 2022, pot spune că am început să mă relaxez și după a doua ședință mi-am dat seama că îmi lipsește ceva din viața mea și nu înțelegeam despre ce este vorba. Într-un final  am realizat că mi-a dispărut acel scrâșnit din dinți. Apoi a sosit momentul  în care am început să dorm în timpul terapiei, când mă trezeam eram relaxată, plină de energie ca și când aș fi dormit o noapte întreagă, foarte odihnită.

Gândurile care mă făceau să plâng, să sufăr, acum mă fac să zâmbesc. În timpul unei ședințe chiar am fost surprinsă de zâmbetul pe care îl aveam pe buze. Relaxarea este la cote ridicate și asta datorită doamnei terapeute Daniela Robu, căreia îi mulțumesc, îi sunt recunoscătoare din toată inima.

Priceperea, mâinile și devotamentul de care dă dovadă doamna terapeut Daniela m-au făcut să aștept cu nerăbdare următoarea ședință de terapie. Procedurile pe care le folosește în timpul ședintelor  sunt precum o mană cerească.

Optimismul, căldura,  încurajările și sfaturile pe care doamna terapeut mi le-a dat la fiecare ședință mă ajută și încurajează să vad lucrurile și viața din altă perspectivă. O voi recomanda mereu cu foarte mare căldură și altor persoane. Este o foarte bună profesionistă și toti avem nevoie de așa implicare terapeutica si susținere sufletească.

Georgeta Rădulescu

04.05.2022