MEDICINĂ EMOŢIONALĂ cu tehnicile Rene Mey

Home > Servicii > Medicină emoţională cu tehnicile Rene Mey

– Despre MEDICINA EMOŢIONALĂ cu tehnicile Rene Mey –

Tot ce trebuie să ştii

„Când acțiunile tale sunt fructul iubirii, atunci vei fi liber… de frici, suferință, frustrări, vinovații, boli”

Omul care trăiește cu îngerii – Rene Mey, este născut în Franța și de copil a observat că el întelege și vede lucrurile diferit de copii de joacă și de oamenii maturi. De la 6 ani putea spune cauzele reale ale unor întâmplări și vedea soluții pentru unele probleme.

La vârsta de 39 ani ( acum are 62) s-a retras într-o meditație lungă în munții Alpi, atunci în cei 2 ani și jumătate a primit și prima tehnică de Regenerare Celulară.

Tehnicile de medicină emoțională se practică în 44 țări. Prin ele se acționează în plan subtil ( nu vezi dar simți o stare de bine – pace, liniște), lucrează prin reglare în plan energetic și subtil a energiilor fiintei omenești.

Tehnicile acționeaza asupra sistemului nervos si prin activarea celelelor stem ele transmit informatia si energia sanatatii originale catre sistemul nervos periferic si de aici catre toate celulele corpului.

Reactivează energia chakrelor și o conectează cu glandele endocrine care își îmbunătățesc funcțiile și are ca rezultat îmbunătățirea săngelui cu hormoni benefici vindecarii si întareste imunitatea.

Rene spune că bolile sunt declanșate din urmatoarele cauze, emoționale 96 %; cauze ambientale 3% și 1% sunt boli ereditare.

Una din tehnicile de medicină emoțională acționează asupra sistemului limbic despre care știința spune că generează energia vieții prin emoțiile ființei umane.

Efecte ale tehnicilor de MEDICINĂ EMOȚIONALĂ:

Transmite pace glandei pineale și neuronilor găsiți în stomac și creier pentru a reactiva fluxul de energie

Regnerare maximă a sistemului nervos,endocrin și circulator

Echilibrează energetic chakrele

Tratează: stres, frică, anxietate, oboseală, ajută să dormi bine

Tratează articulațile, acționând asupra încheieturilor corpului cu efect asupra cartilagiilor și a lichidului de lubrefiere a articulațiilor

Regenerare celulară

Mărirea Energiei vitale și electromagnetice a corpului

Stimularea centrilor energetici și activarea energiei în glandele endocrine